/01

LOKACIJA

Svoju djelatnost obavljamo na adresi: Ulica Ivana Gundulića 41b, 10430 Samobor u zgradi lociranoj odmah do vatrogasne postaje Samobor.

Na našoj adresi također možete pronaći RUDEX SAUNA d.o.o., tvrtku specijaliziranu za wellness opremu (nastalu 2020.g. izdvajanjem pogona za obradu drva u posebni poslovni subjekt).

Ispred zgrade i u neposrednoj blizini osigurano je 30 parkirnih mjesta za zaposlene i goste.

RUDEX hala Samobor
RUDEX team in 2015
0 +

GODINA

0 +

PROJEKATA

0 +

PROIZVODA

/02

POVIJEST TVRTKE

RUDEX obrt u metalo-prerađivačkoj industriji 1984. je osnovao Stjepan Lehpamer, a od 1994. nastavlja poslovanje pod tvrtkom RUDEX-2000 d.o.o. Uporno slijedeći viziju kvalitete, novih tehnologija i filozofija cjeloživotnog učenja stvoreno je okruženje koje je u stanju odgovoriti na svaki tehnološki izazov.

2007. upravljanje tvrtkom preuzima Mihael Lehpamer koji nastavlja s realizacijom vizije osnivača primjenjujući LEAN metodologiju te iskustvo i znanje CNC tehnologija i CAD/CAM alata. Transfer ovih znanja na svakog pojedinog radnika postaje glavni dio pokretačke snage tvrtke te postaje dio nove vizije koja omogućava daljnji gospodarski rast i razvoj tvrtke, ali i šire: lokalne zajednice - prijenosom znanja i poslovnih prilika novim naraštajima koji svoju budućnost traže u proizvodnim djelatnostima. Postavili smo standard kvalitete u predmetnom sektoru te smo postali prepoznatljivi na domaćem i stranom tržištu.

/03

CILJEVI I KULTURA

Pružiti klijentima kvalitetne proizvode prilagođene njihovim potrebama uz odgovorno upravljanje proizvodnim resursima i procesima, minimalne utroške energije i s prihvatljivim utjecajem na okoliš i društvo.

Maloserijsku proizvodnju učiniti maksimalno brzom, fleksibilnom i prilagođenom potrebama i zahtjevima tržišta.

Kroz vrijednosti i kulturu kakva je postala popularna u današnjim start-up tvrtkama, odgovornošću i zalaganjem te cjeloživotnim učenjem putem edukacije kroz stručnu praksu i pametnim udruživanjem tvrtki iz sektora, stvorili smo pozitivno okruženje u kojem probleme pretvaramo u izazove.

/04

organizacija i tim

Organizacijske jedinice:

 1. Programiranje i konstruiranje (CAD/CAM)
 2. Proizvodnja i operativa
 3. Administracija i logistika

Ključni ljudi:

 1. Mihael Lehpamer, direktor
  25 g. radnog iskustva / 19 g. u RUDEXU
 2. Vedran Petrić, voditelj novih tehnologija
  11 g. radnog iskustva / 8 g. u RUDEXU
 3.  Snježana Požgaj, voditeljica administracije
  35 g. radnog iskustva / 7 g. u RUDEXU

REZERVIRAJTE VAŠ TERMIN!

TEL : +385 1 5628 494